Zelenina od A do Z
59 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí. Publikace o úloze zeleniny v našem stravování a přípravě zeleninových pokrmů již slavila v minulosti úspěchy a nyní vychází v revidovaném a doplněném vydání. Autorka v ní soustředila všechny známé druhy zeleniny dostupné na tuzemském trhu od artyčoku po zelí a ke každému připojila recepty gastronomicky nejvýhodnější úpravy. Receptář doprovází barevná fotografická prezentace pokrmů od Miroslava Zeminy.
Autor: | Dagmar Lánská |
Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
ISBN: | 788-08-7156-100-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Svědectví
Alfred Kantor
-
Historie českého puškařství a zdroje ...
Jiří Hanák
-
Dějiny nové doby
Věra Olivová
-
Úpravy okolí domu
Radomír Měšťan
-
Jídlo a pití podle hvězd
Jarmila Mandžuková
-
Sportujeme s nejmenšími dětmi
Hana Dvořáková
-
Moravský pitaval
Uhlíř Dušan
-
Prima klima
Vladimír Vondráček; Jiří Slíva
-
Víno na talíři
Andrea Hubáčková
-
Neuvěřitelné historky ze světa zvířat
Mario Ludwig