Zavařujeme ovoce a zeleninu
43
%
57 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jak nejlépe využít úroduSprávné postupy k uchování vitaminů a minerálních látekSušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hubVíce naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetikyZpůsoby konzervace masa a hotových jídel
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 978-80-7360-852-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 166 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování zeleniny • konzervování potravin • konzervování ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Kniha osvědčených bylinkových receptů
Siegrid Hirsch
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...
-
Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na ta...
Eva Francová
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Wirtschaftsdeutsch Aktuell
Höppnerová, Věra
-
Slovní druhy
Jiří Kupka
-
Česko-anglicko-německý průvodce gastr...
Mirko Křivánek
-
Anglicky - čteme zábavně
Gato Martin, Knotková Hana
-
Najpoužívanejšie nemecké nepravidelné...
Kupka a kol. Petr