Klikva velkoplodá (Brusinky)
33 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Složení: klikva velkoplodá 60 %, cukr, slunečnicový olej.
Hmotnost: 100 g
Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Země původu: Kanada
Hmotnost: 100 g
Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Země původu: Kanada
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energertická hodnota | 1291/309/kJ/kcal |
Bílkoviny | 0,11 g |
Tuky | 1,5 g |
nasycené mastné kyseliny | 0,15 g |
mononenasycené mastné kyseliny | 0,91 g |
polynenasycené mastné kyseliny | 0,25 g |
Sacharidy | 71 g |
z toho cukry | 65 g |
Vláknina | 5,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chov zvířat
Anna Schneiderová
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Strojírenská technologie 1
Miroslav Hluchý
-
Truhlářské konstrukce
Elmar Josten
-
Strojnické tabulky 2 pro školu a praxi
Jaroslav Řasa
-
Strojírenská technologie 1
Miroslav Hluchý
-
Nová encyklopedie českého a moravskéh...
Vilém Kraus
-
Leonardovy stroje
Domenico Laurenza; Mario Taddei; Edoardo Zanon
-
CNC - Programování obráběcích strojů
Štulpa Miloslav
-
Nová encyklopedie českého a moravskéh...
Vilém Kraus; Bohumil Vurm
-
Jak pěstovat chilli
Jason Nickels
-
Strojírenská technologie 2, 1. díl
Miroslav Hluchý
-
Technologie II pro 2. ročník SOU obor...
Zdeňka Křupalová
-
Dílenské tabulky pro školu a praxi
Jindřich Kluna, Josef Švercl, Pavel Vávra
-
Nauka o materiálu 1
Ptáček, Luděk
-
Technické kreslení
Jan Leinveber