Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
13
%
536 Kč 615 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.
Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.
Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.
Autor: | D. V. Tesone |
Nakladatel: | Wolters Kluwer ČR, a.s. |
ISBN: | 978-80-7357-655-4 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 400 |
Zařazení: | monografie • management • gastronomie • hotelnictví • cestovní ruch |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Občanské právo hmotné 1
Jan Dvořák; Jiří Švestka; Michaela Zuklínová
-
Občanské právo hmotné 3
Jan Dvořák; Jiří Švestka
-
Domino Český jazyk pro malé cizince 1
Svatava Škodová
-
Ústava České republiky Ústavní zákon ...
Pavel Rychetský; Tomáš Langášek; Tomáš Herc; Petr Mlsna
-
Ukončení podnikání
Ondřej Trojan
-
Domino Český jazky pro malé cizince 1...
Svatava Škodová
-
Zákon o zvláštních řízeních soudních
Petr Lavický
-
Zákon o ochraně osobních údajů a před...
Daniel Novák
-
Ústavní právo Casebook
David Kosař; Marek Antoš; Zdeněk Kühn
-
Valná hromada s. r. o.
Tomáš Dvořák
-
Bankovní obchody
Petr Liška
-
Zákon o dráhách
Jiří Lojda
-
Zákon o pojištění odpovědnosti z prov...
Petr Kazda; Karolína Kazdová
-
Domino Český jazyk pro malé cizince 2...
Svatava Škodová
-
Přehled judikatury ve věcech náhrady ...
Petr Vojtek
-
Teorie práva v příkladech
Miloš Večeřa