Oxid siřičitý v enologii
309 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Autor: | Miloš Michlovský |
Nakladatel: | Radix |
ISBN: | 9788090531901 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 152 |
Zařazení: | studie • vinařství • oxid siřičitý |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lexikon chemického složení vína
Miloš Michlovský
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský
-
Šlechtění révy vinné
Miloš Michlovský
-
Mikrobiologie a biochemie vína
Miloš Michlovský
-
Příprava bílých vín
Miloš Michlovský
-
Bobule
Miloš Michlovský
-
Sociální pedagogika a její dvě české ...
Balvín Jaroslav
-
Ó, sladké stáří
Dienstbier Zdeněk, Procházková Zdenka,
-
Staletí pospolu
Jiří Ryvola
-
Víno lehce poetické lehce erotické
Ctirad Králík
-
Rosé – veselý i vážný vícebarevný svě...
Stávek Jan
-
Leda že
Václav Hons
-
Průvodce stárnutím aneb jak ho oddáli...
Zdeněk Dienstbier
-
Vodní hudba - Poema na motivy života ...
Hons Václav