Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 30.01
PPL Čtvrtek 30.01
Osobní odběr Pátek 31.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Oxid siřičitý v enologii

Oxid siřičitý v enologii

309  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Autor:
Nakladatel: Radix
ISBN: 9788090531901
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 152
Zařazení: studie vinařství oxid siřičitý
Mohlo by se vám také líbit..