Příprava bílých vín
623 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.
Autor: | Miloš Michlovský |
Nakladatel: | Radix |
ISBN: | 9788090531949 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 290 |
Zařazení: | monografie • bílá vína • výroba vína |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Bobule
Miloš Michlovský
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský
-
Lexikon chemického složení vína
Miloš Michlovský
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský
-
Sociální pedagogika a její dvě české ...
Balvín Jaroslav
-
Ó, sladké stáří
Dienstbier Zdeněk, Procházková Zdenka,
-
Staletí pospolu
Jiří Ryvola
-
Víno lehce poetické lehce erotické
Ctirad Králík
-
Rosé – veselý i vážný vícebarevný svě...
Stávek Jan
-
Leda že
Václav Hons
-
Průvodce stárnutím aneb jak ho oddáli...
Zdeněk Dienstbier
-
Vodní hudba - Poema na motivy života ...
Hons Václav
-
Havran se zlomeným křídlem
Petr Krul
-
Hodinová věž
Václav Hons