Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 18.03
PPL Úterý 18.03
Osobní odběr Středa 19.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
21 %

165  Kč 208 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.
Autor:
Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-124-5
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 127
Zařazení: kolektivní monografie hygiena potravin kvalita potravin
Mohlo by se vám také líbit..