Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 17.11 )
Česká pošta Pondělí 18.11
PPL Pondělí 18.11
Osobní odběr Úterý 19.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dairy Science and Technology, Second Edition

 Dairy Science and Technology, Second Edition

6019  Kč 6 215 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.
Autor:
Nakladatel: Taylor & Francis Inc
ISBN: 9780824727635
Rok vydání: 2005
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 808
Mohlo by se vám také líbit..