Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
20 %

396  Kč 496 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: Voyageur Press Inc
ISBN: 9780760337820
Rok vydání: 2010
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 256
Mohlo by se vám také líbit..