Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
3045 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
Nakladatel: | CABI Publishing |
ISBN: | 9781780647005 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 178 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Umění vládnout
Margaret Thatcher
-
Totalitní světovláda
Martin Herzán
-
Soudní řád správní
Vojtěch Šimíček; Lukáš Potěšil
-
Bankovní obchody
Petr Liška
-
Akta Rockefeller
Gary Allen
-
Slovník sociálního zabezpečení
Anna Arnoldová
-
Přehled judikatury ve věcech nájmu bytu
Věra Korecká
-
Sociologie životního způsobu
Luděk Ausobský
-
Právo obchodních společností
Jan Vlasák
-
V zajetí moci
Jiří Knapík; Jiří Slíva
-
Vila pana prezidenta
Pavel Hrabica
-
Epidemiology for Field Veterinarians
Sergeant, Evan (AusVet Animal Health Services, Australia); Perkins, Nigel (AusVet Animal Health Services, Australia)
-
Improving Animal Welfare
-
Microbial Food Safety
Marshall, Wolf
-
Avocado