Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
2957 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
Nakladatel: | CABI Publishing |
ISBN: | 9781780647005 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 178 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Nože
Igor Skrylev
-
Encyklopedie válečných lodí
Robert Jackson
-
Japonsko-český slovník
Ivan Krouský
-
Velký anglicko-český a česko-anglický...
Josef Fronek
-
Náboje do ručních palných zbraní
Jindřich Hýkel
-
Velká kniha českých pranostik
Adéla Müllerová
-
Slovník cizích slov
Lumír Klimeš
-
Nová encyklopedie českého a moravskéh...
Vilém Kraus; Bohumil Vurm
-
Česko-anglický právnický slovník
Marta Chromá
-
Dictionary of the Fungi
-
Epidemiology for Field Veterinarians
Sergeant, Evan (AusVet Animal Health Services, Australia); Perkins, Nigel (AusVet Animal Health Services, Australia)
-
Microbial Food Safety
Marshall, Wolf
-
Avocado