Nutrition Experiments in Pigs and Poultry
2957 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.
| Nakladatel: | CABI Publishing |
| ISBN: | 9781780647005 |
| Rok vydání: | 2016 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 178 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Statika stavebních konstrukcí I.
Jaroslav Kadlčák
-
Střecha nad hlavou
-
Jak se dostat na vysokou školu?
Petr,Kalabis
-
Digital Technologies for Agricultura...
-
Animal Machines
Harrison, Ruth (Noted animal welfare author, UK); Stamp-Dawkins, Marian (University of Oxford, UK)
-
Epidemiology for Field Veterinarians
Sergeant, Evan (AusVet Animal Health Services, Australia); Perkins, Nigel (AusVet Animal Health Services, Australia)
-
Avocado
