Avocado
4588 Kč 4 622 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Although avocado has been cultivated and consumed for more than 9000 years near its centre of origin in Latin America, world production and trade has increased dramatically over the past few decades. This second edition provides a comprehensive review of avocado production, science and technology.
Nakladatel: | CABI Publishing |
ISBN: | 9781845937010 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ilustrované včelařství
Yves Gustin
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Včelařství - svazek I.
Linda Perina
-
Léčivé a kouzelné byliny
Wolf-Dieter Storl
-
Velká obrazová encyklopedie Svět zvířat
-
Klíč k určování stromů - 123 nejběžně...
Dominika Dobrylovská
-
Drahokamy kolem nás - Lokality sběru ...
Toegel Vlastimil
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Technické kreslení a deskriptivní ge...
Josef Švercl
-
Ptáci
-
Ptáci našich lesů a zahrad
Hannu Jännes
-
Strip-Till
Hermann, Wilfried
-
Blueberries
Retamales, Jorge (Universidad de Talca, Chile); Hancock, James (Michigan State University, USA)
-
Tomatoes
-
Nutrition Experiments in Pigs and Po...
-
Integrated Pest Management