Jak připravovat obiloviny,luštěniny,semena a ořech
Sleva až 70% u třetiny knih
Zrní není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů. Naučíte se připravovat kuskus, bulgur, cizrnu, jáhly, pohanku, dozvíte se, jak používat piniové oříšky či lněné semínko.
Autor: | Stanislava Jarolímková |
Nakladatel: | MOTTO |
ISBN: | 9788072463558 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná s laminovaným potahem |
Počet stran: | 176 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Bábovky
Radka Třeštíková
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Kuchařka ze Svatojánu zdraví z kuchyně
Eva Francová
-
Tajemství
Radka Třeštíková
-
Svatojanský tarot
Eva Francová
-
Prokletý kraj
Michaela Klevisová
-
Šlehačková oblaka
Tereza Salte
-
To prší moře
Radka Třeštíková
-
Majonéza k snídani
Markéta Lukášková
-
Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Halina Pawlowská
-
Šťastná kniha
Barbora Šťastná
-
Stezkami záhadných zvířat
Jaroslav Mareš, Jiří Houska
-
Až se mě dcera zeptá
Halina Pawlowská, Lubomír Teprt
-
Koukám se okolo
Ivanka Devátá
-
Tři metry vášně
Halina Pawlowská
-
Milý Bene
Halina Pawlowská