Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 09.10
PPL Středa 09.10
Osobní odběr Čtvrtek 10.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vytočenej na Maxx

Vytočenej na Maxx
31 %

263  Kč 379 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Maxx Reynolds potřebuje pomoc. Jeho práce, dům i celý život jsou v rozkladu. V zoufalství hledá na internetu a chce najmout nového zaměstnance pro svoji dílnu, kde mimo běžné opravy restauruje i historické motorky. Čeká, že do jeho firmy přijde chlapík jménem Charly a usnadní mu život. Místo toho se objeví svérázná zrzka Charlynn. Je na tom vlastně podobně. Prchá z města, protože nemá práci, byt ani peníze. Získat zaměstnání v autoopravně na kanadském venkově je pro ni jediná možnost. Čeká, že budoucí šéf bude starý mrzout. Mýlí se ovšem ona i Maxx…
\nMísto aby si oba život vyřešili, se jim však zašmodrchá ještě víc. Dokážou se přenést přes svá předchozí traumata? Charlynn je nejenom vtipná a k tomu ještě neuvěřitelně schopná, ale hlavně – je to žena, a to velmi sexy žena! Starého mládence Maxxe to vytočí na maximum. Sice ji nemůže vystát, ale taky jí nedokáže odolat. Navíc Charlynn stále víc propadá jeho mlčenlivému kouzlu a vlastnostem pravého chlapa. Ve vzduchu to jiskří… Jak tohle asi skončí?

\n
Autor:
Nakladatel: Baronet
ISBN: 978-80-269-1724-3
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 352
Mohlo by se vám také líbit..