Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 25.09
PPL Středa 25.09
Osobní odběr Čtvrtek 26.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

V lete ti poviem, ako sa mám (slovensky)

V lete ti poviem, ako sa mám
86 %

72  Kč 495 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Exkluzívna filmová reedícia bestselleru V lete ti poviem, ako sa mám od Evity Twardzik. Kniha vychádza pri príležitosti decembrového uvedenia filmu.

\n

Súčasťou špeciálnej reedície je farebná foto časť s jedinečnými a autentickými zábermi z nakrúcania. Táto kniha nemôže chýbať v knižnici žiadneho fanúšika evitoviek, Evity a titulu V lete ti poviem, ako sa mám.

\n

O čom je táto kniha? Tri manželské páry, jedna právnička, spojení spoločnou minulosťou. Stačí pol rok a v ich životoch sa všetko zmení. Lebo tajomstvá prekračujú prahy ich domovov. Každý z nás tvorí pred svojim okolím vlastný obraz o svojom živote, každý sa prezentuje tak, ako chce byť vnímaný. Pred svetom, pred najbližšou rodinou a často aj pred samým sebou.

\n

Všetci máme svoje tajomstvá.

\n

Tie, ktoré nás robia slabšími, zraniteľnejšími, nedokonalými.

\n

Tri manželské páry, jedna právnička, spojení spoločnou minulosťou. Stačí pol rok a v ich životoch sa všetko zmení. Lebo tajomstvá prekračujú prahy ich domovov.

\n
Autor:
Nakladatel: MAFRA Slovakia, a.s.
ISBN: 978-80-8254-002-7
Rok vydání: 2021
Jazyk : Slovenština
Vazba: pevná bez přebalu
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..