Atlas hub
14
%
215 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rádi vyrážíte do lesů za houbami a nejste si jistí při jejich určování? Nebo byste rádi rozšířili své houbařské znalosti o další druhy a obohatili tak ještě více svůj jídelníček? Díky této knize se důkladně seznámíte s nejdůležitějšími druhy, které by měl znát každý houbař, osvojíte si dovednosti spojené s určováním hub podle vnějších znaků a v neposlední řadě jistě uvítáte i rady týkající se kuchyňského zpracování.
Autor: | Michal Mikšík |
Nakladatel: | CPRESS |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 148 |
Zařazení: | atlasy • houby • flóra |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Hřibovité houby Evropy
Michal Mikšík
-
Ruce v mouce
Iva Trhoňová
-
Zelená kosmetika
Michaela Suchá
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Moderní indická kuchařka
Kolektiv
-
Libování v kuchyni
Libuše Langmannová
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Medvědí kuchařka
Kristýna Hrubešová
-
Hrátky s těstem
Iva Trhoňová
-
Foodstyling
Kolektiv
-
Těstoviny - kuchařka
Barbora Říhová
-
Hravé fit recepty
Barbora Svobodová
-
Do ruky
Turecká Daniela
-
Markéta v troubě
Markéta Chovancová
-
Gastrosexuál
Jelen, Svenja
-
Neber to jídlo tak vážně
Týna Skalická