Asijská kuchyně v kostce
20
%
361 Kč 449 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.
Autor: | Terry Tan |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-1547-0 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 288 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • asijská jídla • příprava jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
South - East Asian Soups
Terry Tan
-
Dim Sum
Terry Tan
-
Mandarin Food and Cooking
Terry Tan
-
Regional Cooking of China
Terry Tan
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Údolí panenek
Jacqueline Susann
-
Šílené výčitky
Liane Moriarty
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec
Besserová Miroslava
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas
-
Andělská hra - 2.vydání
Carlos Ruiz Zafón
-
Plán úniku
Hamilton Steve
-
Nevěrní
Norman Andreas