Krajové speciality: Valašská kuchyně
19
%
185 Kč 229 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-1966-9 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 248 |
Zařazení: | kuchařské recepty • Valašsko (Česko) • moravská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Údolí panenek
Jacqueline Susann
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec
Besserová Miroslava
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
Zmizelá
Gillian Flynn
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas