Krajová specialita: Slezská kuchyně
19
%
185 Kč 229 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-2172-3 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 216 |
Zařazení: | kuchařské recepty • slezská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Údolí panenek
Jacqueline Susann
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec
Besserová Miroslava
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas
-
Andělská hra - 2.vydání
Carlos Ruiz Zafón
-
Plán úniku
Hamilton Steve
-
Šílené výčitky
Liane Moriarty