Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatovat nejen vy sami, ale zůstane nezapomenutelným zážitkem i pro vaše hosty.
Autor: | Pohlreich Zdeněk |
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1891-4 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla • drůbeží jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lehká kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Grilování - 140 moderních grilovacích...
Pohlreich Zdeněk
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Taková normální kuchařka
Pohlreich Zdeněk
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika
-
Harry Potter 1 - Ilustrovaná edícia
Rowlingová Joanne K.
-
Ako si zostaviť rodokmeň
Tettinger, Juraj Snopek Marek
-
Som mama
Farkašová Kristína
-
Harry Potter 5 - A Fénixov rád, 2. vy...
Rowlingová Joanne K.
-
Harry Potter 3 - A väzeň z Azkabanu, ...
Rowlingová Joanne K.
-
Hypnotizér
Lars Kepler
-
Muži sú z Marsu, ženy z Venuše, 2. vy...
Gray John
-
Božská Florence
Rees Jasper