Krajové speciality: Chodská kuchyně
19
%
185 Kč 229 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, na kterou nemůžeme zapomenout. Patří k Chodům stejně jako čakan. Je to chodský koláč. Ochutnejte i jiné speciality jako báč, táč, svítek, klechty, vánoční černou omáčku, trhanovské lívanečky nebo postřekovské ledvinky. A také nahlédněte do zajímavého chodského gastronomického slovníčku.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Knižní klub |
ISBN: | 978-80-249-2051-1 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 152 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla • Chodsko (Česko) |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Božská Florence
Rees Jasper
-
Údolí panenek
Jacqueline Susann
-
Deníček moderního páru
Landsman Dominik, Hubeňáková Zuzana
-
Panský dům a jeho dcery
Jacobs Anne
-
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec
Besserová Miroslava
-
Maturitní srazy radši ne!
Besserová Miroslava
-
Tvůj báječný život
Fentonová Liz, Steinkeová Lisa
-
Zmizelá
Gillian Flynn
-
S konečnou platností
Pflüger Andreas