Provence - Škola provensálské kuchyně - 2. vydání
25
%
374 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Autor: | Gedda Gui, Moineová Marie-Pierre |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-818-7 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 352 |
Zařazení: | kuchařské recepty • Provence (Francie) • francouzská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Fifty Shades of Grey 4
James E. L.
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdra...
Brubaker, Ed
-
The Fault in Our Stars
John Green
-
Čarodějné pohádky pro malé kouzelníky
Jiří Žáček
-
Divá Bára a jiné dívky na útěku
Božena Němcová
-
Rusko-český slovník ilustrovaný
Brubaker, Ed
-
The Book Thief (anglicky)
Zusak Markus
-
On the Road
Jack Kerouac
-
Ztracené iluze
de Balzac Honoré
-
To Kill a Mockingbird
Harper Lee
-
Fifty Shades Freed 3 (v anglickém jaz...
James E. L.
-
Čínsko-český slovník ilustrovaný dvoj...
Brubaker, Ed
-
Antoine de Saint Exupéry v obrazech a...
Alain Vircondelet
-
Praha
Thoma Zdeněk
-
Diagnózy času - Český a slovenský pov...
Brubaker, Ed
-
Miro Žbirka - Zblízka
Vedral Honza