Hlemýždi ve světových kuchyních
11
%
220 Kč 248 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních lístcích vybraných restaurací mnoha zemí. Pokud si chcete hlemýždě připravit doma sami, naleznete zde základní receptůru i celou řadu receptů z různých zemí.
Autor: | Eva Střihavková |
Nakladatel: | Dauphin |
ISBN: | 9788072724574 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 216 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • příprava jídel • hlemýžď zahradní |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční ...
Eva Střihavková
-
Traditionelle tschechische Küche / Tr...
Eva Střihavková
-
Tradiční česká kuchyně (rusky)
Eva Střihavková
-
Cuisine tcheque traditionnelle / Trad...
Eva Střihavková
-
La cucina tradizionale ceca / Tradičn...
Eva Střihavková
-
Cocina tradicional checa / Tradiční č...
Eva Střihavková
-
Zápisky od pěti moří
Eva Střihavková
-
Marcel Proust
Jean-Yves Tadié
-
Ekonomie přírodních národů
Zdeněk Justoň
-
Psáno na vodu palbou kulometnou
Jaroslav Erik Frič
-
Čertova kovárna
Jurij Krawža
-
Tam nahoře
Jaroslav Tvrdoň
-
Tichý blázen
Montero Rosa
-
Zahrady ve městě. Urban Gardering.
Martin Rasper
-
Ten nejnižší
Christian Bobin
-
Marlenina sestra, Teorie hrozby
Botho Strauss