Myslivecká kuchyně
12
%
325 Kč 368 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti.
Autor: | Olga Růžena Rozmarová |
Nakladatel: | Dauphin |
ISBN: | 9788072724581 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 381 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak být chudým
George Mikes
-
Rozhovory
Jiří Hůla
-
Pětilibrová bankovka
Herman Charles Bosman
-
Marcel Proust
Jean-Yves Tadié
-
Tekuté písky
Vladimír Erker
-
Živé mrtvoly
David Bolchover
-
Ekonomie přírodních národů
Zdeněk Justoň
-
Slovem svět
Miroslav Černý
-
Historie života Albrechta z Valdštejna
Alessandro Catalano
-
Psáno na vodu palbou kulometnou
Jaroslav Erik Frič
-
Tam nahoře
Jaroslav Tvrdoň
-
Tichý blázen
Montero Rosa
-
Zahrady ve městě. Urban Gardering.
Martin Rasper
-
Ten nejnižší
Christian Bobin
-
Druhotný sexismus
David Benatar
-
Marlenina sestra, Teorie hrozby
Botho Strauss