Džemy a zavařeniny
226 Kč 299 Kč
Od dávných dob lidé pociťovali nutnost uchování potravy na méně příhodná období. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 receptů zavařenin, kompotů, džemů a čatní. Jakmile jste jednou ochutnali domácí zavařeniny, nikdy se nevrátíte ke kupovaným. Neexistuje nic lepšího než domácí zavařeniny, jež jakémukoliv jídlu dodají osobní, a tím i nezaměnitelnou chuť!
KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství.
Nakladatel: | Naše vojsko |
ISBN: | 9788020614667 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování zeleniny • konzervování ovoce • džemy • marmelády |
-
Kuba - Lonely Planet
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Atlas odlehlých ostrovů
Judith Schalansky
-
Bali a Lombok - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Thajsko
Ron Emmons; Paul Gray; Phillip Tang
-
Všechny alpské čtyřtisícovky
Peter Donatsch
-
Švýcarsko - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Řím - Turistický průvodce
Dunford Martin
-
Madagaskar
-
Merian 87 - Dubaj, Emiráty, Omán
Müller-Wöbcke Birgit
-
Evropské treky snů
Darek Wylezol
-
Staré mapy naší země
Kučera Zdeněk
-
Korsika - Turistický průvodce - 4. vy...
David Abram
-
Smrt je mým řemeslem
Merle Robert
-
Malý princ
de Saint-Exupéry, Antoine
-
Koupení novináři - Jak politici, tajn...
Udo Ulfkotte
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...