Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
23
%
110 Kč 143 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Autor: | Jana Dostálová |
Nakladatel: | Forsapi |
ISBN: | 9788090382084 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 58 |
Zařazení: | informační publikace • kuchařství • potraviny • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Průvodce architekturou Telče
Jana Dostálová
-
Dna - nemoc králů
Věra Stejskalová
-
Crohnova choroba, ulcerózní kolitida
Jaroslava Pavlíčková
-
Dieta při antikoagulační léčbě
Lucie Růžičková
-
Vybrané kapitoly z klinické výživy I.
Pavel Kohout
-
Základy klinické výživy
Eva Kotrlíková
-
Obezita
Iva Málková
-
Onemocnění jícnu, vředová choroba žal...
Jaroslava Pavlíčková
-
Strava těhotných a kojících
Hana Barešová
-
Otázky kolem celiakie.
Jaroslava Pavlíčková
-
Dieta u chronických onemocnění ledvin
Milan Hrubý
-
Dieta na podporu hojení ran
Zuzana Kala Grofová
-
Průvodce pacienta onkologickou léčbou
Eva Chocenská
-
Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Jaroslav Koten
-
Zácpa – dieta a doporučená opatření
Jaroslava Pavlíčková
-
Odvápnění kostí čili osteoporóza. Die...
Pavla Řehořková