Zavařování (Edice Apetit)
21
%
315 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.
Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:
Ovoce
Zelenina
Maso & ryby
Ochucovadla & koření
Sirupy & likéry
Z mrazáku
Zásoby v kuchyni
Autor: | Švejdová Katka |
Nakladatel: | BURDA Praha spol. s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-17-8 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 164 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování potravin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Apetit Sýry (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit
-
Brambory
redakce časopisu Apetit
-
Sváteční menu od polévky po dezert (E...
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Zahradničení bez rytí
Dowding, Charles
-
Tajné slavnostní recepty naší babičky
Klára Trnková
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Tajné nedělní recepty naší babičky - ...
Klára Trnková
-
Tajné nedělní recepty - Podzim
Klára Trnková