Čokoláda
24
%
226 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Čokoládu miluje snad každý. Kdo se chce ale o ní také více dozvědět, nalezne mnoho zajímavých informací na stránkách tohoto lexikonu. Čokoláda je tu představena jako fenomén, který hýbe světem chutí, obchodu, ale i módy. Čtenář se dozví vše o její výrobě, druzích a použití. Nahlédne do vyhlášených prodejen pralinek a zjistí, jak lze čokoládu netradičně využít v kuchyni. Nechybí ani několik receptů na čokoládové téma.
Autor: | Tobias Pehle |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-255-0049-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 296 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • čokoláda |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Toulky přírodou
Winfried Maass
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Italská kuchařka
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec