Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
34
%
427 Kč 649 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Nakladatel: | Perseus |
ISBN: | 9788090475717 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 482 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Já, JůTuber
-
Vánoční omalovánky
-
Malý princ - Zápisky a myšlenky
Antoine de Saint-Exupéry
-
Srí Lanka - Průvodce se samostatnou c...
S.T. Joshi
-
Řeky Londýna
Ben Aaronovitch
-
Nejhorší děti na světě
David Walliams
-
1001 tipů a triků pro Microsoft Windo...
Josef Pecinovský
-
Odpoledne křesťanství
Tomáš Halík
-
Ve službách zla
Robert Galbraith
-
Zákon smečky (4) - Trnitá cesta
Erin Hunter
-
Takovej barevnej vocas letící komety DVD
Filip Topol
-
Atentát na Heydricha
František Emmert
-
Nástup mýtu aneb Prima dárek pro Aahze
Asprin Robert
-
Myšn impasybl aneb Svérázný mýtus
Asprin Robert
-
Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder
Asprin Robert
-
Mýtus v ohrožení aneb Zastavená Stázka
Asprin Robert