Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 17.12
PPL Úterý 17.12
Osobní odběr Středa 18.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

La Cuisine Et La Pâtisserie Expliquées Du Cordon-Bleu. Bases Fondamentales de la Cuisine: Et La Pâtisserie. Recueil Complet Des

La Cuisine Et La Pâtisserie Expliquées Du Cordon-Bleu. Bases Fondamentales de la Cuisine: Et La Pâtisserie. Recueil Complet Des
33 %

993  Kč 1 492 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: Hachette Francais Langue Étrangere
ISBN: 2329207840
Rok vydání: 2018
Jazyk : Francouština
Vazba: Měkká
Počet stran: 1108
Mohlo by se vám také líbit..