Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
417 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 9788088244035 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 156 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Já, JůTuber
-
Vánoční omalovánky
-
Digitální fotografie polopatě
Ondřej Neff
-
Malý princ - Zápisky a myšlenky
Antoine de Saint-Exupéry
-
Srí Lanka - Průvodce se samostatnou c...
-
Řeky Londýna
Ben Aaronovitch
-
Minecraft - Vydoluj maximum!
Stephen O’Brien
-
Nejhorší děti na světě
David Walliams
-
1001 tipů a triků pro Microsoft Windo...
Josef Pecinovský
-
Odpoledne křesťanství
Tomáš Halík
-
Ve službách zla
Robert Galbraith
-
Zákon smečky (4) - Trnitá cesta
Erin Hunter
-
Život podle feng šuej
Jayme Barrett
-
Tao zeleninové zahrady
Carol Deppe
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová
-
Protože láska
Zuzana Miškufová