Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
20
%
256 Kč 319 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár. Věnuje se také správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 9788088244035 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 156 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Egypťan Sinuhet
Mika Waltari
-
Cesta pravého muže
David Deida
-
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mň...
Miloslav Švandrlík
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Čtyři dohody
Miguel Ruiz
-
Nová Němčina do ucha
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
CD Nová angličtina do ucha 3.
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Ekonomie dobra a zla - Po stopách lid...
Tomáš Sedláček
-
Po strništi bos
Zdeněk Svěrák
-
Angličtina pro 3.ročník základní školy
Marie Zahálková
-
Zvěrolékař a kočičí historky - CD
James Herriot
-
Sedm duchovních zákonů úspěchu
Deepak Chopra
-
Život podle feng šuej
Jayme Barrett
-
Digitální fotografie polopatě
Ondřej Neff
-
Tao zeleninové zahrady
Carol Deppe
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová