Nejspíš to bude tím, co jsem snědl
250 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jedno děvče, které jsem potkal na párty, mi řeklo: "Jé, vy jste ten, co píše pro zábavu o jídle." Zapomněl jsem, že by se snad mohlo o jídle psát jinak. O tomhle totiž všechny moje knížky jsou. Jsou o vaření starých kohoutů v červeném víně, o tom, jak se v jihozápadní Francii dělají jelítka, v Greenwich Village humři v rohlíku a v Římě chleba. O tom, jak se v Kalifornii pěstuje zelenina a jak si ji bezvadně vychutnáte v Paříži. Jak se můžete pořádně projíst Thajskem a jak všechno obětovat, abyste našli tu nejdokonalejší pizzu. Jsou o chuti soli a o chuti steaku. Jsou o vztahu duše a těla. A o tom základním, animózním pocitu žravé rozkoše, který pocítíme, kdykoli jsme pozvaní na večeři.
Autor: | Jeffrey Steingarten |
Nakladatel: | NLN s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7106-993-5 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 182 |
Zařazení: | jídla • eseje • gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Man Who Ate Everything
Jeffrey Steingarten
-
Stromu zbývá naděje
Tomáš Halík; Adriena Šimotová
-
I rodina má svou paměť
-
Příběhy obyčejného uzdravení
Jan Hnízdil
-
Mým marodům
Jan Hnízdil
-
Habsburkové 1740-1918
-
Zaříkávač nemocí
Jan Hnízdil
-
Nový encyklopedický slovník češtiny -...
Petr Karlík; Marek Nekula; Jana Pleskalová
-
Odpoledne křesťanství
Tomáš Halík
-
Habsburkové 1526-1740
-
Rytíři renesančních Čech ve válkách
Václav Bůžek; František Koreš; Petr Mareš; Miroslav Žitný
-
Slezsko v dějinách českého státu
-
Dějiny Paraguaye
Bohumír Roedl
-
Prahou s otevřenýma očima IV.
Ivana Mudrová
-
Pomníčky a jejich příběhy
Ivana Mudrová
-
Čas prázdných kostelů
Tomáš Halík