Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pátek 27.12
PPL Pátek 27.12
Osobní odběr Pondělí 30.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nejspíš to bude tím, co jsem snědl

Nejspíš to bude tím, co jsem snědl

250  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jedno děvče, které jsem potkal na párty, mi řeklo: "Jé, vy jste ten, co píše pro zábavu o jídle." Zapomněl jsem, že by se snad mohlo o jídle psát jinak. O tomhle totiž všechny moje knížky jsou. Jsou o vaření starých kohoutů v červeném víně, o tom, jak se v jihozápadní Francii dělají jelítka, v Greenwich Village humři v rohlíku a v Římě chleba. O tom, jak se v Kalifornii pěstuje zelenina a jak si ji bezvadně vychutnáte v Paříži. Jak se můžete pořádně projíst Thajskem a jak všechno obětovat, abyste našli tu nejdokonalejší pizzu. Jsou o chuti soli a o chuti steaku. Jsou o vztahu duše a těla. A o tom základním, animózním pocitu žravé rozkoše, který pocítíme, kdykoli jsme pozvaní na večeři.
Autor:
Nakladatel: NLN s.r.o.
ISBN: 978-80-7106-993-5
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 182
Zařazení: jídla eseje gastronomie
Mohlo by se vám také líbit..