Food
745 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
Nakladatel: | Columbia University Press |
ISBN: | 9780231111553 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 624 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Hudební psychologie pro učitele
František Sedlák
-
Andragogický výzkum
Průcha Jan
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Jak se dostat na vysokou Sociologie
Lenka Hlavicová
-
Secular Translations
Asad, Talal
-
The Inner Life of the Dying Person
Kellehear, Allan (University of Bath, UK.)
-
Exiled in America
Dummett, Nicky; Williams, Christopher
-
Red China's Green Revolution
Eisenman, Joshua