Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 20.12
PPL Pátek 20.12
Osobní odběr Pondělí 23.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

2087  Kč 2 121 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
This work introduces readers to German culinary history in the Reformation era from the perspective of social history, and explores food and eating in terms of their economic, social, and religious ramifications. Food production, preparation, and consumption are in the foreground. Recipes and other relevant sources are provided in translation.
Autor:
Nakladatel: Rowman & Littlefield
ISBN: 9781442251274
Rok vydání: 2016
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 218
Mohlo by se vám také líbit..