Food Culture
778 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This volume offers a comprehensive guide to methods used in the sociocultural, linguistic and historical research of food use. This volume is unique in offering food-related research methods from multiple academic disciplines, and includes methods that bridge disciplines to provide a thorough review of best practices.
Nakladatel: | Berghahn Books |
ISBN: | 9781789205244 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Hudební psychologie pro učitele
František Sedlák
-
Andragogický výzkum
Průcha Jan
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Geografie cestovního ruchu
Václav Hrala
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
The Anthropologist as Writer
-
Burgundy
-
Policy Worlds
-
Cultural Topographies of the New Berlin