Gastronomie
27
%
321 Kč 440 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Autor: | Miroslav Fišera |
Nakladatel: | Ing. Václav HELÁN - 2 THETA |
ISBN: | 978-80-86380-78-0 |
Rok vydání: | 2457 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 300 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Management služeb hotelnictví a cesto...
Vladimír Šefčík
-
Prietokové elektroanalytické metody v...
Ernest Beinrohr
-
VZORKOVÁNÍ III
Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek
-
Grantové financování
Jiří G.K. Ševčík
-
Úvod do ekonomie a řízení laboratoří,...
Jiří G.K. Ševčík
-
VZORKOVÁNÍ II
Bohumil Kotlík; Jan Langhans; Pavel Bernáth
-
Reaktivní kyslíkové radikály, přírodn...
Pavel Stratil; Vlastimil Kubáň
-
Žít se může, plout se musí
Václav Helán
-
Analytická chémia z pohľadu reišenia ...
Michal Hutta