Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 02.12
PPL Pondělí 02.12
Osobní odběr Úterý 03.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Gastronomie

Gastronomie
27 %

321  Kč 440 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Autor:
Nakladatel: Ing. Václav HELÁN - 2 THETA
ISBN: 978-80-86380-78-0
Rok vydání: 2457
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 300
Mohlo by se vám také líbit..