Food Science and Technology
2396 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide.
Nakladatel: | John Wiley And Sons Ltd |
ISBN: | 9780470673423 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příručka pro elektrotechnika
Klaus Tkotz
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
VW Golf/Jetta/Touran
Hans-Rüdiger Etzold
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Fundamentals of Photonics
Saleh, Bahaa E. A.
-
Handbook of Compliant Mechanisms
-
Web Analytics 2.0
Avinash Kaushik
-
Managing the Testing Process
Graham, Dorothy; Veenendaal, Erik Van; Black, Rex