McCance and Widdowson's The Composition of Foods
1430 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
| Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
| ISBN: | 9781849736367 |
| Rok vydání: | 2014 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Paperback / softback |
| Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Úvod do sociologie
Radomír Havlík
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Statika stavebních konstrukcí I.
Jaroslav Kadlčák
-
Střecha nad hlavou
-
Jak se dostat na vysokou školu?
Petr,Kalabis
-
Complete Science Communication
Fortenberry, Ryan C (University of Mississippi, USA)
-
Molecules of Murder
Emsley, John
-
More Molecules of Murder
Emsley, John
-
Molecules of Murder Set
Emsley, John
