McCance and Widdowson's The Composition of Foods
8
%
1736 Kč 1 881 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
McCance and Widdowsons's The Composition of Foods, Seventh Summary Edition provides a timely, authoritative and comprehensive update of the nutrient data for the most commonly consumed foods in the UK.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781849736367 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback / softback |
Počet stran: | 644 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příručka pro elektrotechnika
Klaus Tkotz
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
VW Golf/Jetta/Touran
Hans-Rüdiger Etzold
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Sticking Together
Abbott, Steven (University of Leeds, UK)
-
The Handbook of Continuous Crystalliz...
-
Organic Thermoelectric Materials