Food Contact Materials Analysis
5321 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781788011242 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 274 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Učebnice jazyka C 1.díl 6.v.
Pavel Herout
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
Organic Thermoelectric Materials
-
Brewing
Hornsey, Ian (Nethergate Brewery, UK)