Food Contact Materials Analysis
5321 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This book outlines how ingredients and their interrelationship with processing and packaging have developed with the exploitation of mass spectrometry and gives practical protocols to stake holders showing the flexibility of this technique.
Nakladatel: | Royal Society of Chemistry |
ISBN: | 9781788011242 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 274 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příručka pro elektrotechnika
Klaus Tkotz
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
VW Golf/Jetta/Touran
Hans-Rüdiger Etzold
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Informatika a výpočetní technika pro ...
Pavel Roubal
-
McCance and Widdowson's The Com...
-
The Science of Sugar Confectionery
Kay, Ronald; Edwards, William A. G.; Duffy, Patricia A.
-
Sticking Together
Abbott, Steven (University of Leeds, UK)
-
Organic Thermoelectric Materials