Barový provoz v kostce
26
%
133 Kč 179 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace je učebnicí pro pracovníky barů. Je malou encyklopedií, která obsahuje klasické i moderní trendy v barovém provozu a je jedinou publikací tohoto typu u nás.
Autor: | Černý, Jiří |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-80-9023-127-6 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 164 |
Zařazení: | příručky • stolničení • číšnictví • alkoholické míšené nápoje |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý