Moderní kuchyně ve společném stravování
309 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organizmus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování apod. Toto vše a ještě více zjistíte v této publikaci, která je nezbytnou knihou pro každého pracovníka ve společném stravování i pro amatérského gastronoma.
Autor: | Černý, Jiří |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-80-8635-106-3 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 259 |
Zařazení: | příručky • gastronomie • kuchařství • společné stravování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý