Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.01
PPL Pátek 24.01
Osobní odběr Pondělí 27.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně ve společném stravování
18 %

187  Kč 229 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organizmus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování apod. Toto vše a ještě více zjistíte v této publikaci, která je nezbytnou knihou pro každého pracovníka ve společném stravování i pro amatérského gastronoma.
Autor:
Nakladatel: Ratio
ISBN: 978-80-8635-106-3
Rok vydání: 2005
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 259
Zařazení: příručky gastronomie kuchařství společné stravování
Mohlo by se vám také líbit..