Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 A-K - NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ
318 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
Autor: | Černý, Jiří |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-80-8635-110-0 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Viazaná |
Počet stran: | 228 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý