Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.01 )
Česká pošta Čtvrtek 02.01
PPL Čtvrtek 02.01
Osobní odběr Pátek 03.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 A-K - NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 A-K - NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ

318  Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
Autor:
Nakladatel: Ratio
ISBN: 978-80-8635-110-0
Rok vydání: 2005
Jazyk : Čeština
Vazba: Viazaná
Počet stran: 228
Mohlo by se vám také líbit..