Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 L-Ž
23
%
229 Kč 299 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.
Autor: | Černý Jiří |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 978-80-8635-111-7 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 247 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý