Nové stolničení v kostce
33
%
193 Kč 289 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cataringu, forem řízení a managementu.
Autor: | Zdeňka Hrbková |
Nakladatel: | Ratio |
ISBN: | 80-86351-12-2 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 244 |
Zařazení: | učebnice středních škol • stolničení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi...
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý, Jiří
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Gregorová, Vlasta; Ječný, Dobromil
-
Barový provoz v kostce
Černý, Jiří
-
Živé drahokamy v teráriích
Petr Čuřík
-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý, Jiří
-
Nový encyklopedický slovník gastronom...
Černý Jiří
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Nový moderní hotel
Jiří Černý
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Stanislav Hrubý