Brambory
32
%
408 Kč 598 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu, pěstitelskou technologii a techniku pro pěstování, sklizeň, posklizňové zpracování, skladování a tržní úpravu brambor a také zpracovatelskou technologii, ekonomiku, odbyt a prodej brambor. Kniha je využitelná pro laickou i odbornou veřejnost.
Autor: | Vokál, Bohumil |
Nakladatel: | Profi Press |
ISBN: | 978-80-86726-54-0 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Viazaná |
Počet stran: | 168 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Úchvatné světové cyklistické trasy
S.T. Joshi
-
Chov dojeného skotu
Doležal, Oldřich; Staněk, Stanislav
-
Výživa a hnojení polních plodin
Vaněk, Václav
-
Historie traktorů
Stehno, Luboš
-
Réva vinná
Hlušek, Jaroslav
-
Encyklopedie ochrany rostlin
Kazda, Jan; Mikulka, Jan; Prokinová, Evženie
-
Skleníky, fóliovníky, využití a pěste...
Pokluda, Robert; Kobza, František
-
Plevele polních plodin
Mikulka, Jan
-
Traktory a jejich využití
Bauer, František
-
Kompostování a kompostárny
Plíva, Pert
-
Příručka pro opravy a údržbu zeměděls...
Kumhála, František
-
Chov prasat
Pulkrábek, Jan
-
Cow signals
Hulsen, Jan
-
Řepka
Baranyk, Petr; Fábry, Andrej
-
Historie zemědělské techniky v českýc...
Láznička, Jan; Michálek, Vladimír
-
Minimalizace zpracování půdy
Hůla, Josef; Procházková, Blanka