Microbial Control and Food Preservation
32
%
2997 Kč 4 408 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781493985197 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Žádná setkání nejsou náhodná
Kay Pollak
-
Védy, Upanišady a Bhagavadgíta
Chinmoy Sri
-
Tao Te Ťing
Lao-c´
-
Život mezi životy Naše nesmrtelné bytí
Newton Michael
-
Cesty duší Od konců k začátkům
Newton Michael
-
Velká kniha tibetské medicíny
Thomas Dunkenberger
-
Hovory s Akášou
Antonín Mareš
-
Tři poklady Tao
Thomas Greiner
-
Osudy duší Smrt a zrození
Newton Michael
-
Anunnakové a hledání nesmrtelnosti
Zecharia Sitchin
-
Duhový palác
Inge Schilling
-
Ájurvéda
Kumudini Shoba
-
Medical Informatics
-
An Introduction to Homological Algebra
Rotman, Joseph J.
-
Exploring Science Through Science Fi...
Luokkala, Barry B.
-
The Observer's Sky Atlas
Erich Karkoschka