Microbial Control and Food Preservation
32
%
2997 Kč 4 408 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781493985197 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příručka pro elektrotechnika
Klaus Tkotz
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
VW Golf/Jetta/Touran
Hans-Rüdiger Etzold
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Chov zvířat
Anna Schneiderová
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Učebnice jazyka C 1.díl 6.v.
Pavel Herout
-
Statistics and Analysis of Scientifi...
Bonamente, Massimiliano
-
The Taste of Bread
Calvel, Raymond; Wirtz, Ronald L.
-
Pharmaceutical Biotechnology
-
Principles of Systems Science
Mobus, George E.; Kalton, Michael C.