Microbial Control and Food Preservation
32
%
2997 Kč 4 408 Kč
Odesíláme do 1 až 2 týdnů
Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781493985197 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Encyklopedie moderních letadel
Jim Winchester
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Operace Redwing - Svědectví účastníka...
Marcus Luttrell
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Učebnice jazyka C 1.díl 6.v.
Pavel Herout
-
Basic Coastal Engineering
Robert Jackson
-
Data Mining for Social Network Data
-
Printed Organic and Molecular Electr...
-
Intelligent Transport Systems
Hasan, Syed Faraz; Siddique, Nazmul; Chakraborty, Shyam