Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pondělí 23.12
PPL Pondělí 23.12
Osobní odběr Pátek 27.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Microbial Control and Food Preservation

 Microbial Control and Food Preservation
32 %

2997  Kč 4 408 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Nakladatel: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781493985197
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..