Qualities of Food
59
%
206 Kč 506 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
How do people make judgments about what food is worth eating and what tastes good?; how do such judgments come to be shared by groups of people?; what social and organisational processes result in foods being certified as of decent or proper quality? This book offers some answers to these questions from the perspective of the social sciences. -- .
Nakladatel: | Manchester University Press |
ISBN: | 9780719068553 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Deadpool - Drákulova výzva
Brian Posehn, Gerry Dugan, Reilly Brown
-
All you need is kill / Stačí jen zabíjet
Rjósuke Takeuči, Hiroši Sakurazaka
-
Deadpool: Mrtví prezidenti
Gerry Duggan
-
Batman - Kameňák, Muž, který se smál
Alan Moore
-
Bart Simpson - Průvodce životem
Matt Groening
-
Simpsonovi a jejich matematická tajem...
Simon Singh
-
Batman - Rok nula – Tajné město
Scott Snyder, Greg Capullo
-
Simpsonovi Komiks k popukání
Matt Groening
-
20 000 mil pod mořem
Jules Verne
-
JÁGR, LEGENDA
Lukáš Csicsely
-
Simpsonovi - Velká kniha Barta Simpsona
Groening Matt
-
Simpsonovi Vyrážejí na cestu
Matt Groening
-
Architecture and Ekphrasis
Arnold, Dana
-
The Schubert Song Companion
Lou Reed
-
Dr Faustus: the A- and B- Texts (160...
-
Lobbying
Grant, Wyn