Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
11
%
246 Kč 277 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Autor: | Ludmila Šilhánková |
Nakladatel: | Academia - nakladatelství |
ISBN: | 978-80-200-1703-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 364 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • obecná mikrobiologie • potravinářská mikrobiologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ve čtrnácti sám v Osvětimi
Tomáš Radil
-
Vlny vzpomínek
Pavel Spunar
-
Slovník historiků umění. výtvarných k...
Anděla Horová; Lubomír Slavíček; Polana Bregantová
-
Dějiny nové moderny 2 Lomy vertikál
Vladimír Papoušek
-
Otto Weininger
Chandak Sengoopta
-
Rozpad židovského života
Marcela Zoufalá; Jiří Holý
-
Opera omnia 15
Jan Amos Komenský
-
Vražda v Amsterdamu
Ian Buruma
-
Profesor Viktor Trkal
Miroslav Brdička; Viktor Trkal
-
Slovník pomístních jmen v Čechách III
Jana Matúšová
-
Ledové Čechy
Radek Mikuláš
-
Slyšet své srdce
Jiří Konta
-
Česká ekonomika a ekonomická teorie + CD
Stanislav Šaroch; Milan Žák
-
Evoluční tání aneb o původu rodů
Jaroslav Flegr
-
Útisk - charita - vyloučení
Hojda Zdeněk
-
Dílo Básně, články, dopisy
Arthur Cravan