Květinová kuchařka
15
%
422 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Květinová kuchařka Jany Vlkové vás seznámí s rostlinami, které se v kuchyni používaly odpradávna a nyní je zvolna objevují věhlasní kuchaři a gurmeti. Autorka poradí, kdy, kde a jak divoké i kulturní rostliny sbírat. K tomu představí vynikající, inspirativní, a přesto velmi jednoduché recepty.
Jedlé květy a listy podtrhují chuť pokrmů a hrají důležitou dekorativní roli. Kniha je přehledně rozdělena do kapitol „ čtyř ročních období kytkožrouta“, tedy podle toho, kdy jsou v Čechách rostlinky k mání. Vychutnejte si jídla, která lahodí oku, a odhalte jedinečné chutě, které nám příroda nabízí. Váš talíř ozdobený jedlým kvítím a býlím se rázem stane uměleckým dílem.
Autor: | Jana Vlková |
Nakladatel: | Smart Press, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87049-76-1 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 252 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • jedlé plané rostliny • jedlé květy |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kytky k jídlu v receptech i herbáři
Jana Vlková
-
Pampelišky k jídlu
Jana Vlková
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Karel Machala
-
Notes Květinové kuchařky
Vlková Jana
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Koláče (Edice Apetit)
-
O Sněhurce a sedmi trpaslících
Skopová Kamila
-
Závodní příprava jezdce
Doleželová Linda
-
Česká biozahrada
Radomil Hradil
-
Chit Chat 2 AB CZ
Shipton O.
-
Pan Sova
Arnold Lobel
-
Jezdecký výcvik - 1. díl
Doleželová Linda
-
Chov a péče o koně
Doleželová Linda
-
Skokové ježdění
Paalman Anthony
-
Zeleninová kuchařka z farmy přímo na ...
Petr Klíma