Zpracování masa pro 3.roč. SOU
220 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | SOBOTÁLES NAKLADATELSTVÍ |
Rok vydání: | 2012 |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 104 |
Zařazení: | učebnice středních škol • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dokonalá jízda na motocyklu
Kolektiv Autorů
-
Vše o nízkoenergetickém domě
Kolektiv Autorů
-
Vše o chatách a zahrádkách
Kolektiv Autorů
-
Vše o stavbě energeticky úsporného domu
Kolektiv Autorů
-
Svět v pohybu – Dětská encyklopedie d...
Kolektiv Autorů
-
Vše o stavbě domu
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Večerníčkový BOX DVD - kolekce 63 več...
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Receptury teplých pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Durych V., Chvála J.
-
Materiály - pro I.až III. roč. učební...
Liška Vladimír
-
Technologie II pro učební obory SOU l...
Roman Liška