Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 28.01
PPL Úterý 28.01
Osobní odběr Středa 29.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť (slovensky)

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť

1159  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-661-9
Rok vydání: 2007
Jazyk : Slovenština
Vazba: Měkká
Počet stran: 188
Mohlo by se vám také líbit..