Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 08.11
PPL Pátek 08.11
Osobní odběr Pondělí 11.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť (slovensky)

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
15 %

715  Kč 841 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-661-9
Rok vydání: 2007
Jazyk : Slovenština
Vazba: Měkká
Počet stran: 188
Mohlo by se vám také líbit..